• Velkommen hos Nørager Dyrehospital. Vi har erfaringen, ekspertisen og hjertet til at tage os godt af dine dyr. Find flere informationer på denne side, eller kontakt os på mail eller telefon - 98 55 10 68.

ID-mærkning af katte

Mange katte lever et frit og farligt liv. Skulle der ske en ulykke hvor din kat kommer til skade, og bliver indleveret på en dyreklinik, er det af uvurderlig hjælp, at katten er ID-mærket, så vi har mulighed for at tage kontakt til dig og i fællesskab tage stilling til evt. behandling.

 

Der er flere muligheder for ID-mærkning af katte. Den mest anvendte metode består af en øretatovering. Metoden har den fordel at alle kan se, at katten er mærket og hvilket nummer den har. Ulempen er, at indgrebet er smertevoldende så det kræver, at katten er bedøvet. Den anden mulighed for ID-mærkning er med en mikrochip. Ved en mikrochip-mærkning deponerer man ved hjælp af en kanyle, en lille elektronisk enhed under huden. Den indeholder en stregkode, som kan aflæses med en scanner af Falck, Politi og dyrlæger.

<!--@ParagraphImageText-->